Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρακτική νόστιμη πίτσα χωρίς ψωμί

Πώς να φτιάξετε μια πρακτική νόστιμη συνταγή πίτσας χωρίς ψωμί;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι για το piyaz και τα υπόλοιπα υλικά σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι. Τηγανίζουμε λίγο τα μανιτάρια και τις πιπεριές. Μετά βάζουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα. Βάζουμε τον πελτέ ντομάτας και τον τηγανίζουμε τελευταίο. Αν η ντομάτα δεν βγάζει νερό, μπορείτε να βάλετε μισό ποτήρι νερό. το έκανα. Αφήστε το να ψηθεί μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Ας βάλουμε τελευταίο τον βασιλικό και το αλάτι. Ας σβήσουμε τη σόμπα και ας ξεκουραστεί λίγο το γουδί.
Στρώνουμε τη λαδόκολλα στο ταψί. Χωρίζουμε το πλακέ ψωμί στα δύο και το βάζουμε στο ταψί. Ας τους μοιραστούμε το γουδί. Βάζουμε τα λουκάνικα, τις ελιές, τα αγγουράκια και από πάνω πασπαλίζουμε τυρί και τα βάζουμε στο φούρνο. Αφήστε το να ψηθεί μέχρι να λιώσει το τυρί.
Καλή όρεξη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button